20. syyskuuta 2014

Sisätyöt sain toissa viikolla valmiiksi, joten siirryin hyvillä mielin ulos. Katon suhteen en ole tehnyt lopullista päätöstä. Saatan tehdä jopa tiilikaton, ja jos se ei onnistu, niin konesaumatun peltikaton. Ulkovuoren väri on aika lailla tässä. Asettelin köynnöstäkin seinälle, vaikka hommat on pahasti vielä kesken.
Nurmikko on ollut aika työläs, eikä tullut ihan valmiiksikaan, koska materiaali loppui kesken. Luonnossa tuo nurminäkymä on ihastuttavan autenttinen. En tiedä kuinka paljon siitä loppujen lopuksi jää näkyville, koska pihasta on tarkoitus tehdä aika villiintynyt ja ryteikköinen, mutta katsellaan...

4 kommenttia:

 1. Ai että tulee karmeen ihana. Ihailen pikkutarkkuutta yksityiskohdissa - et mene mistään matalista aidoista. Pihakin ihana. Mikä sinlla on ruhoaineena? On tosi aidon näköinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruoho on "karstattua" sisalnarua, jonka värjäsin vihreäksi alkoholimusteella (sävy pesto). Kuidusta leikkasin pieniä tuppoja, joiden pohjan dippasin liimaan ja kiinnitin sitten alustaan. Lopputulos on vähintään yhtä hyvä kuin valmiilla ruohoaineksella, mutta hinnaltaan huomattavasti edullisempi.

   Poista
 2. Hi Tiina! I would just like to tell you that your Autumn cottage looks Splendid! I also admire the way that you have made the grass look so realistic! There is a lot of atmosphere to the house and also in the garden! :))

  elizabeth

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I'm so happy to hear that! I admire your work as well. :D

   Poista