21. elokuuta 2014

Tämähän etenee ihan vauhdilla, nyt talossa on kattokin! Suunnittelin tekeväni kattolevyt valmiiksi ennen kiinnittämistä, mutta ei siitä oikein mitään olisi tullut. Liikaa sovittelua ja puolen millin säätöä, jotta kaiken saa sopimaan yhteen. Vaan ei se mitään, käy tämä näinkin. Puntaroin nyt millä päällystäisin katon. Ulkoa puuttuu yhä listoja ja sellainenkin yksityiskohta kuin portaat.Sisällä yläkerrassa on melkein valmista, lähinnä jäljellä on listojen sovittaminen. Huoneessa on niin monenlaisia kulmia, että kyse on nimenomaan sovittamisesta. Vaihe, josta en erityisemmin pidä, mutta joka on pakko tehdä.Yritän kiirehtiä sisätöitä, jotta pääsisin sen varsinaisen inspiraation, eli puutarhan kimppuun. Olen jo aivan syksytunnelmissa ja tuntuu kivalta päästä luomaan syksyä pienoiskoossa niin, että voin aina katsella sitä. En osaa asiaa järkevämminkään ilmaista, mutta luulisin kaikkien syysihmisten oivaltavan mitä ajan takaa. :)

3 kommenttia:

 1. Voithan sinä hypätä syksyiseen puutarhaan ja palata talven tuiskuilla taas niihin listoihin. Juu ne ei ole kivoja etenkin kun on monen sorttista mutkaa ja kulmaa...
  Mutta hieno tämä on jo nyt!

  VastaaPoista
 2. Tosi komea talo! Ja tosiaan, ainakin itse teen vähän osissa ja oman inspiraation mukaan kaikkea sekaisin. Siispä ihan hyvin voi tehdä välillä ulkohommia.

  VastaaPoista
 3. Kiitokset kannustuksesta. Päätin nyt kerrankin toimia määrätietoisemmin, joten napsuttelin listat paikoilleen ja viime viikot olenkin maalaillut ja liimaillut ruohotuppoja. :)

  VastaaPoista