14. heinäkuuta 2009

Juttu on nyt niin, että meikäläisen viime viikot ovat olleet aikas kiireistä aikaa... Olen harrastanut pienimuotoista matkailua, mutta enimmäkseen koittanut saada muuttoa eteenpäin ja kaikki askarteluvermeetkin ovat näin ollen laatikoiden uumenissa, ainakin suurin osa. Kädet ovat melkein kuin sidotut, siltä se ainakin tuntuu, mutta näin mennään parisen viikkoa... Kalmankujan laajennusosa on vieläkin hieman vaiheessa, sinne kun pitäisi portaat asentaa, mutta toivon että heinäkuun viimeisellä viikolla olisi jo otollinen aika alkaa saattaa sitä projekia loppuun ja palata tänne kuvapäivitysten kera. Että semmoista on luvassa!


Voi tätä autuasta tyhjyyttä. Tuo yksi olohuone on kutakuinkin samaa kokoluokkaa kuin nykyinen koko asuntoni + kaikki edelliset yksiöt. Toivon että se pysyykin avarana ainakin vähän aikaa. Tiedän kuitenkin, että luonteenlaadulleni ei pitemmän päälle sellainen onnistu, maailmassa kun on aivan liikaa kivaa roinaa... :)

3 kommenttia:

 1. Heipä hei,

  tutkailin tätä sinun blogiasi läpi ja ei ainakaan näin äkkiseltään osunut silmään mitään jännää infoa sun nukeista. Mistäs olet niitä ostanut ja millainen tarina heihin liittyy? ;)

  VastaaPoista
 2. Heips! Omat asukkini ovat eri nettiputiikeista tilattuja valmiita jäykkäraajaisia posliininukkeja, mutta ovat kokeneet täydellisen muodonmuutoksen. Revin irti kaikki mitä lähti, laitoin uudet hiukset, maalasin uudet kasvot ja ompelin vaatteet. Siitä oli juttua vanhassa blogissani vuodatuksen puolella, mutta ehdin harmi kyllä hävittää koko sivuston jokin aika sitten, koska siellä ei kävijöitäkään enää ollut. Voisi olla kenties ihan paikallaan laittaa uudestaan samoja juttuja mitä siellä jo tuli esiteltyä. :)

  VastaaPoista
 3. Aijaa, ne on kyllä upeen näkösiä nukkeja :) Olis hauska kuulla niistä tääl sun blogissa enemmän :)

  Laitoin muuten haasteen sulle mun blogiin :)

  VastaaPoista