20. kesäkuuta 2009

Täällä käy varmaankin nyt huomattavasti vähemmän ihmisiä katsomassa kuin normaalisti, mutta ei se mitään, esittelen päivän kuvasaaliin siitä huolimatta! Koska tässä nyt on ollut pari päivää vapaata ja aikaa siis mielin määrin käyttää miten huvittaa, olen katsellut noin sata elokuvaa ja askarrellut niin että käsiä alkaa jo pakottaa. Ei oikein noi perinteiset juhannusriennot nappaa, joten tämä on hauskin jussi mun puolesta moneen vuoteen... :)

Se mitä olen sitten tehnyt, liittyy taloon. Rakensin vasemmanpuoleisen lisäsiiven alle huoneen, koska se sopi siihen ja sopivaa rakennusmateriaalia oli kerrankin käytössä. Alunperin siitä syystä tuo lisähuone jäikin roikkumaan vähän tyhjän päälle, koska ei ollut sopivaa levyä tarpeeksi. Lisäksi tykkäsin kokeilla, miltä tuollainen systeemi näyttäisi. No ei näyttänyt hyvältä, talo näytti olevan jokseenkin epätasapainossa, vaikka idea oli ihan hauska. Nyt se on kuitenkin korjattu. Monen tunnin puurtamisen ja hiustenrepimisen jälkeen vaikein osuus on valmis. Vielä pitäisi tehdä muutama porrasaskelma ja laittaa listoja paikallaan + tehdä taas yksi ikkuna. Näin ollen kuvia tulee vasta myöhemmin, en oikein osaa harrastaa vaihekuvia, vaikka muiden blogeissa niitä onkin kiva katsoa.

Tällä kertaa se päivän kuvasaalis onkin yhdestä pöydästä, joka on unohtunut laittaa näytille. Siinä on alla valmiiksi sorvatut jalat, joten tämä oli nopeahko tehdä. Ajattelin sitä makuuhuoneeseen tuollaisena kampauspöytänä tai jonain sellaisena. Voihan siinä kirjoitella kirjeitäkin. ;) Kirja ja pikkuinen puteli/maljakko on itsetehtyjä, muuten valmistavaroita (surpriiis...). Jakkara on päällytetty sametilla ja reunaan sipaistu pätkä koristenauhaa.

 Ja sitten, kauan sitten lupaamani "paremmat" kuvat tästä kenties onnistuneimmasta itsetehdystä kalusteesta, nojatuolista. Laitoin sille kaveriksi (myös itsetehdyn) divaanin, jottei se olisi niin orvon näköinen. Tein ihan tätä varten huoneen tapaisen tilan, jossa näitä kalusteita ja muita pikkujuttuja voi vastaisuudessa kuvailla. Ei näy taustalla mitään häiritsevää ja valkoinen väri antaa kuviin vähän valoa.
Vielä oikein lähiotos. Aika muhkea kaveri. Harmi ettei jalat näy nyt tässä taaskaan, minä kun olen niin tyytyväinen niihin. Helmistä ja grillitikusta tein semmoset astetta hienommat kannattimet siihen.

Jeps, tämä lähtee tästä loitsimaan broilerisuikaleista jotakin syötävää. Aika hauskaa, että syödään kissojen kanssa usein samaa ruokaa. Ensin ne saa osansa paketista raakana ja lopuista minä teen itselleni syötävää. :P (maustamattomasta lihasta on siis kyse, ei hätää)

7 kommenttia:

 1. Tuohon nojatuoliin olisi kiva käpertyä hyvän kirjan kera ja ottaa kaveriksi joku sun söpöistä kissoista!

  VastaaPoista
 2. Heippa, ihana nojatuoli, eikä divaanikaan ole yhtään sen huonompi. Pöytäkin ja se peili; oot löytänyt ihanan juuri tyyliin sopivan.

  VastaaPoista
 3. Ihanuuksien ihanuus, upeita kalusteita!! Kampauspöytä tuolineen on todella hieno ja edellisen postauksen kaukoputki todella mahtava!!

  VastaaPoista
 4. Osaat kyllä tehdä aivan ihania kalusteita, pakko kadehtia vähäsen.. Hih, mulla on tuo samanlainen puukuppi, jossa sulla on kukkia, tuhkauurnana omassa nukkiksessa. Hauska bongailla samankaltaisuuksia muilta nukkisblogeilta :)

  VastaaPoista
 5. Melkein tässä taas alkaa punastella moisten ylisanojen jälkeen... mutta siis kiitos vaan :D

  Wednesday: aika hauska sattuma, minustakin se näytti ensisilmäyksellä ihan tuhkauurnalta, mutta ajattelin ettei kukaan kumminkaan tajua mitä se esittää, joten piti keksiä jotakin muuta... pidin siinä jonkin aikaa myös ruokailuvälineitä, että kyllä siitä on moneksi! :P

  VastaaPoista
 6. Moikkelis! Luen blogiasi ja sen on mielenkiintoinen :) Kirjoittele useammin! Hienoja kalusteita olet saanut aikaan. Kalmankuja-taloon olisi kiva muuttaa :)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Heh, voisi nykyisellään olla aikas tylsää olla Kalmankujan asukki, niillä kun ei ole vessaakaan ja vain yksi lamppu. :) Katsotaan jos saisin jatkossa useammin lisättyä tänne kuulumisia...

  VastaaPoista