2. elokuuta 2009

Vihdoin ja viimein koko karmea muutto on ohitse ja pääsee nauttimaan kesäloman rippeistä. Kaksi päivää siitä on jäljellä, ei siis järin paljon, mutta jos edes sen verran saisi hermojaan lepuutettua tänäkin kesänä ennenkuin taas alkaa se koulu-työ-työ-koulu-pyöritys.

Ensimmäisenä rakentelin eilen pienet rappuset kulkemaan vanhasta talosta laajennusosaan, se kun on hieman alempana. Tässä heti alapuolella näkyy sitten se muutos julkisivussa. Jo nyt häiritsee se, että tuossa uudessa osassa ei ole ikkunaa, mutta muutoin talo näyttäisi nyt tasapainoisemmalta. En ole vielä maalannut ihan lopulliseen kuosiinsa laajennusosaa, joten se on hieman eri värinen. Toisaalta tarkoitus on jatkaa pihamaata koko edustan levyiseksi ja vasemmalle puoliskolle tehdä isohko puu, joten ikkuna jäisi vain piiloon.


Tässä kokonaiskuvaa etuovi auki... ja pikkuapulainen oli tänään aktiivisesti mukana. :) (eikä niin kovin pikkuinen enää, alkuun se mahtui melkein seisomaan noissa huoneissa)


Siinä ne pienet rappuset. Sopisi ehkä pieni kaide vielä siihen vierelle?


Huoneen käyttötarkoitus on vielä hämäränpeitossa. Aluksi ajattelin siitä vessaa, mutta enää en ole varma siitäkään.Kokonsa puolesta se siihen kyllä sopisikin, mutta se tietäisi taas sitä, että lattialaudoitus pitäisi repiä irti.
Ikkunaan on tulossa vielä samanmoiset lasit kuin on muissakin huoneissa. Kylpyhuone-ajatusta pyörittelen mielessä kyllä paljon, mutta mietin että miten kummassa teen siitä tarpeeksi synkän. Valmiit iloisenvalkeat kalusteet eivät oikein sinne sellaisenaan sovi.


Ja sitten.... Isilrahilta tipahti tällainen haaste:
1.Avaa neljäs kansio jossa säilytät valokuviasi.
2. Valitse neljäs kuva kansiossa ja julkaise se blogissasi.
3.Selitä kuva.
4.Haasta neljä bloggaajaa tekemään samoin.

Ja kas kummaa, neljännessä kansiossa säilytän mussukoideni yhteiskuvia. Ehkä tästä näkee, että on tilanne päällä taas. Tuosta kuvaushetkestä on jo toki aikaa, pentu on kasvanut sen verran että tekee tiukkaa mahtua ikkunan väliin. Tästä tuli hauska kuvasarja, mutta ehkä sitä samaa iloa niistä ei kuitenkaan irtoaisi vieraille silmille, joten loput jäänee omaksi ilokseni... :)

Taas kerran olen niin tylsä etten haasta ketään erityistä, tämä on pyörinyt jo ainakin niissä blogeissa joita tiiviimmin seuraan, joten en terrorisoi enempää.

8 kommenttia:

 1. Aivan ihana tuo sinun talosi. Sen tyyli on jotenkin niin upea, kaikki yksityiskohdat ja värit, wau :) Kauankos tuon rakentamisessa on mennyt yhteensä?

  VastaaPoista
 2. kyllä se on upea. ja ilmeisen kissan kestävä :D. jos kylppäriin synkkyyttä haluaa niin onhan nuita puisia kalusteitakin esim euros minis= http://www.eurominis.nl/images/Meubelen-badkamer/EM9201H.jpg Niin ei loista aivan valkoisuudellaan.

  VastaaPoista
 3. Heippa, kyllä näyttää mukavalle talo. Ihania sokkeloita ja yksityiskohtia. Miksi ihmeessä lattia pitäisi kylppärin alta vaihtaa... Minusta se sopii siihen tuollaisenaan. Tuo jo itsessään "synkeää sävyä". Itse olen maalannut yhden kylppärikalusteen vihreäksi, onnistui, kun hiukan hio pintaa.

  VastaaPoista
 4. Isilrah: Kyllä tässä pari vuotta on vierähtänyt tätä rakennellessa, eikä valmista ole vieläkään. Paljon keskeneräisiä juttuja, mutta luulen että pääpiirteet taitaa nyt olla tässä nykyisessä muodossaan valmiit. :)

  Kaisa, Anneve: Melkeinpä se on väistämätöntä, että valmiskalusteet joutunevat pieneen pintakäsittelyyn sopiakseen talon henkeen. Tuon lattian ajattelin vaihtavani siksi, että missään huoneessa ei ole vielä "laattalattiaa" ja sellaista olisi kiva kokeilla tehdä. Vaikeaa on tämä päätöksenteko, vaikka näin minikoossa virherataisut onkin helpommin korjattavissa... :)

  VastaaPoista
 5. Upea laajennusosa ja upeasti olet saanut sen taloon sulaudettua, kuin olisi siinä aina ollutkin!
  Kissojen kuvat ihania!

  VastaaPoista
 6. Ooo, kiitos Piipa! :) Ihan helposti se ei kyllä käynyt, mutta lopputulos on vaivan arvoinen. :)

  VastaaPoista
 7. Aivan upea talo! Itsekin haaveilen niin jostain tuollaisesta. Ehkä vielä joku päivä..

  VastaaPoista
 8. Kiitos kiitos. :) Ehdottomasti on toteuttamisen arvoinen tuo haave, eikä niin vaikeakaan toteuttaa kuin moni muu. :)

  VastaaPoista