15. kesäkuuta 2009

Olen kaipaillut jo pitkään talooni kaukoputkea, joka seisoisi omilla jaloillaan. Päätin yrittää tehdä sellaisen itse ja tässä näkyy ensimmäinen kokeiluversio. Tarkoitus oli tehdä siitä vähän "kummallisen" mallinen, ei siis ihan suora, mutta se oli vaikeampaa kuin olin ajatellut. Lisäksi tavoitteena oli saada siihen antiikkinen ulkonäkö. Kuvat ovat huonoja, koska kamerani makro ei ihan riittänyt tähän tarkoitukseen ja tarkennus osuu lähinnä takana olevaan seinään ja väritkin ovat hieman vääristyneet. Ehkä näistä jotakin selvää silti saa...?

Putkesta näkee läpi ihan niinkuin kaukoputkista oikeastikin (tosin se ei sentään suurenna). Harmi etten onnistunut saamaan siitä kuvaa. Ehkä pitäisi lainata taas siskolta kameraa...

Omassa henk.koht. elämässäni tapahtuu pian muutoksia, sillä kutakuinkin kuukauden kuluttua minulla on edessä muutto toiseen asuntoon, kun onnekseni satuin löytämään budjettiini sopivan isomman asunnon. Asuinneliöt todella tuplaantuvat nykyisestä 30:sta 60:n, mutta asuinkustannukset eivät onneksi nouse ihan samalla tavalla, siedettävät 65 euroa. :) Olen niiiin kyllästynyt elämään ahtaasti, vaikka se kuinka halvemmaksi tulisikin. Vihdoin ja viimein minullakin on ihan erilliset keittiö, olohuone ja makuuhuone, eikä kaikkea ympätty samaan koppiin. Nyt hymyilyttää oikein leveästi. :)

3 kommenttia:

 1. Hei, aivan ihana kaukoputki ja vielä "toimii". Onnea myös uudelle kodille. Vaikka se itse muuttaminen ei olekaan kivaa, niin sen lopputulos kyllä!

  VastaaPoista
 2. Kiitos, kiitos! Kyllä minun on tarkoitus tehdä vielä toinen, parempi kaukoputki, mutta ihan tunnistettava esine on jo tämä ensimmäinenkin.

  Muuttoa odottelen vähän sekavin tuntein. Toisaalta sitä odottaa innoissaan, mutta toisaalta hirvittää taas se pakkaaminen ja se, että unohdan kuitenkin merkailla laatikoiden päälle mitä missäkin on... :D

  VastaaPoista
 3. Hieno kaukoputki :) Onnea myös muuttoon,ne osaa olla rankkoja..

  VastaaPoista