11. kesäkuuta 2009

Niin pääsi ikkuna-urakka vauhtiin ja kaikki on vihdoin valmiita. Jokainen ikkunaristikko on yksitellen pätkäisty ja sovitettu paikalleen. Eivät nämä miltään huikean hienoilta ja erikoisilta näytä, mutta ovatpa ainakin ikkunoissa ruudut, ihan kuten aikoinani tätä taloa aloittaessani haaveilin. Tämä tönönen on muuten pian kaksi vuotias, tosin edelleen erittäin keskeneräinen. En tiedä pitäisikö sen olla valmiimpi kuluneeseen aikaan suhteutettuna, tuntuu vaan että monet muut harrastajat ovat paljon aikaansaavampia. :)

Niin joo, kaareva ikkuna on edelleen tekaistu kalvoväri-ristikoilla, jos se ei tuosta kuvasta ilmene? Muutenkin sitä katseltuani totesin, että paremminkin sen voisi tehdä. Ehkä on vain ostettava sitä balsaa. Kesälomalla kun on tarkoitus taas kipaista Helsingin päässä, niin luonnollisesti askarteluhärpäkettä on rahdattava mukaansa niin paljon kuin matkakassa antaa myöden.Sisäpuolelta ikkunat näyttävät tässä kuvassa ainakin aika... ööö... epämääräisiltä? Voin kuitenkin vakuuttaa, että ei ne noin kamalat ole. Kieltämättä olisi kiva, jos viitsisi askarrella ristikot myös sisälle, mutta sitä tuskin tulee tapahtumaan ihan pian.
6 kommenttia:

 1. Olipas kiva löytö löytää erilainen nukketalo. Aivan karmivan hurmaava. Upeasti olet saanut kaikki pienetkin yksityiskohdat sopimaan tyyliin ja aiheeseen.

  VastaaPoista
 2. Talosi on kyllä niiiin hyvännäköinen myös ulkoapäin väritystä myöten!!! Hieno katto, hienot ikkunat, upea laudoitus ja tuo ovenedusta ei-niin-tuoreine-kasveineen... Tätä lisää :).

  VastaaPoista
 3. Oi kiitos... Koitan kyllä saada aina jotakin kuvatusta/tekstiä lisättyä tänne kun suinkin voin. Sisäpuoli on jäänyt aikalailla esittelemättä viime aikoina, joten siitä ehkä tulevaisuudessa enemmän. :)

  VastaaPoista
 4. Heipä hei,

  tulin vastavierailulle :)

  Olisin kiinnostunut tietämään, että mistä ja miten olet nuo jalkalistat tehnyt? :)

  VastaaPoista
 5. Piti ihan itsekin katsoa, että mistä ne listat tulikaan tehtyä... Kyllä se on niin, että niistä tiimarin pöytätapleteista tekee lähes mitä vain ja niin nytkin. Liimasin ensin pari bambulastua vierekkäin yhteen ja yhden halkaistun grillitikun siihen päälle. Saumoja täytin/pyöristin liimalla, akryylimaalilla väriä pintaan ja lopuksi pikkusen hioo pintaa ettei oo liian hienot. :P Luonnollinen pölykerrostuma hoitaa loput (kannattaa hankkia kissa, jos ei jo ole)...

  Onpa muuten kamala kuvanlaatu taas lähemmin tarkasteltuna, hui, olisko pitänyt laittaa että K15, vähintään... o_o

  VastaaPoista
 6. heheh, ei oo näemmä Tiimarin bambulastun voittanutta ;D Täytyypä käydä ostoksilla :P

  VastaaPoista