18. lokakuuta 2010

Tämä on hiukan normaalista poikkeava aihepiiri tässä blogissa, mutta katsotaan nyt mitä tästä tulee... Asiahan on niin, että lueskelen yhä edelleen satukirjoja ja ostelen niitä itselleni (vaikka saatan hiukan yli-ikäinen ollakin). Toisinaan tekee vähän parempia kirja-löytöjä ja tämä Hämäräkirja on juuri sellainen. (napsin joitakin kuvia kirjan sivuilta ja pahoittelen jo etukäteen kammottavaa kuvanlaatua)


Kirja on tarina pimeästä ja pimeänpelosta, mitä kaikkea pimeys saa aikaan, mutta toisaalta rivien välistä voi lukea ehkä jo kuluneenkin opetuksen siitä, mikä elämässä on oikeasti tärkeää. (No tietysti ystävyys on kultaa kallimpaa.) Teksti on minun mielestäni aika moniselitteistä ja runollista, joten en ole ihan varma onko tämä pelkästään lastenkirja.


Eniten ihastuin kuitenkin näihin kuvituksiin, sillä se on kokonaan mustavalkoinen ja upean synkkä.Kannattaa klikata kuvia suuremmiksi. :)

2 kommenttia:

  1. Hei! Ei satujen lukemiseen ole yläikäräjaa!!! Minäkin olen ostellut satukirjoja itselleni noin 40 vuotta (ja sitä ennen tietysti niitä ostettiin minulle, kun olin iältäni lapsi). Nuo kuvat ovat ihastuttavan salaperäisiä. Taidanpa tutustua kirjaan tarkemmin!!

    VastaaPoista
  2. Tosiaan, sadut ei ole pelkästään lasten yksinoikeus! :D
    Ja todellakin, tuo kirja näyttää tosi mielenkiintoiselta, pitääkin laittaa muistiin. En ole törmännyt ennen.

    VastaaPoista