26. heinäkuuta 2010

Viime viikonloppu vierähti vikkelästi yläkerran parissa, tai pikemminkin tornin. Päätin kasvattaa tornia tavallaan eteenpäin, jolloin saan kolmannelle kerrokselle lisää huonekorkeutta ja tilaa. Tuumailin tätä pitkään, sillä en olisi millään viitsinyt repiä taas vanhoja osia irti hampaat irvessä, kynsien huutaessa armoa, koska juuri milloinkaan en inspiraation iskiessä malta etsiä sopivampia työkaluja. Kyllä tää tästä irtoo...

Kuvailin rakentumisen vaiheita ja tässä on homma aika alkutekijöissäään.
Tuo uusi seinänpätkä on mäntylistaa, jota olen liimannut yhteen vierekkäin levyksi.
Tässä kohtaa molemmat seinät ovat jo pystyssä. Iloisen oranssin värinen seinä on pinnan alta varsinainen palapeli. Suunnilleen kaikki vähänkin sopivan paksuiset levynpalat löytyvät siitä yhteen liimattuina. Heh... varsinainen ekotalo siis.Ulkoapäinkin ehdin laudoittaa seinää osittain, sävytys vielä puuttuu.


Olen vähän epävarma tuon sisäseinän värin suhteen. Kaikesta hiomisesta ja sotkemisesta huolimatta se saattaa kuitenkin olla hiukan liian iloinen muuhun taloon nähden? Tässä kohtaa kuulisin mielelläni muiden näkemyksiä, hihkaiskaa ihmeessä kommenttilootaan. Erityisesti siinä tapauksessa jos tuo on aivan kauhea. :D
Toisaalta lopputulos voi olla toisenlainen, koska seinille on tarkoitus laittaa hyllyjä kirjoineen ja tavaroineen. Huoneen yksityiskohdista ei välttämättä saa selvää, jos kaikki pinnat ovat tummia.


Katolle suunnittelin kattoikkunaa, ja se on jonkin verran vielä kesken. En vain osaa päättää kummalle puolelle kattoa sen laittaisi.


Ikkunan raamit ovat tässä. Pienet osat ovat balsasta ja suuremmat raamit mäntylistaa. Tähän tarkoitukseen balsa on aivan vertaansa vailla, vaikka mitään upeita muotoikkunoita en kyllä saisi siitä tehtyä. En kestänyt odottaa liiman kuivumista, joten huijasin hiukan ja niittasin rimat yhteen, hah!


7 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! Miusta tuo seinän väri on oikein hyvä noin. Ja nitoja/niittipistooli on hyvä keksintö. Sillä voi oikoa monessa paikassa :D

  VastaaPoista
 2. Laajennus on hieno! Ja seinien väri on mun mielestä hyvä :) Hyvä idea käyttää nitojaa, liiman kuivumisen odottaminen on välillä suunnattoman ärsyttävää :)

  VastaaPoista
 3. Huisin hienolta näyttää. Minusta tuo seinä sopii vallan mainiosti. Ei ollenkaan liian ilomielinen... Jos siihen tulee hyllyä ja muuta sisustusta, niin peittyykin vielä ja tosiaa, näkyvät paremmin.

  VastaaPoista
 4. No, ehkä sitten jätän sen noin... :) Kiitos mielipiteistä!

  VastaaPoista
 5. Me encanta el trabajo que estas haciendo, enhorabuena
  besitos ascension

  VastaaPoista
 6. That is so cool!!! I can't wait to se it finished.

  Victoria

  VastaaPoista
 7. voi hyvänen aika mikä ihanuus! Niin upea!!!

  VastaaPoista