1. helmikuuta 2010

Eilen illalla töiden jälkeen jaksoin kuvata melkolailla valmista makuuhuonetta. Aikamoista lumimyräkkää uhmaten ajelinkin kotiin, mutta nähtävästi pääsi ehjänä perille sekä kuski että auto. Tänään ei onneksi tarvitse lähteä yhtään mihinkään, korkeintaan haukkaamaan raitista ilmaa nietosten keskelle. Normaalisti olisin nyt koulussa, tai tuntuu siltä kuin pitäisi olla, mutta kas kas, eipä olekaan, sillä se loppui viime viikolla. Jipii. Töissä on kuitenkin käytävä, vaikka ei jaksaisi oikeasti sitäkään. Välillä haluaisin vain sulkea kännykän ja lukittautua kotiini edes viikoksi.

Pitemmittä puheitta, tässä esittäytyy uudenuutukainen makuuhuone!

En oikeastaan keksi mitään erityistä sanottavaa tämän tekemisestä. Makuuhuoneen paikka oli aiemmin kerrosta ylempänä, mutta päädyin kuitenkin laittamaan sen tähän alas. Tästä taisi tulla suosikkihuoneeni talossa.

Olen aika tyytyväinen seiniin, ja sietää kyllä ollakin, sillä pähkäilin niiden kanssa aika pitkään. En halua mitään liian överiä - verisiä kädenjälkiä tai muuta. Riittävän synkkää, mutta kuitenkin sellaista että joku voisi tuolla oikeasti asuakin.


Arvelin että voisi olla ihan hyvä vilauttaa kokonaiskuvaa talosta. Ehkä tuo huoneiden nykyinen sijainti näin selkiintyy. Kalmankujalaiset eivät liiemmin piittaa järjestyksestä. :)

6 kommenttia:

 1. Ai kun mä tykkään tästä sun projektista! Ihana makuuhuonekin. :)

  VastaaPoista
 2. UPEA talo, tykkään tosi paljon :)! Ja täällä on toinen joka haluaisi lukkiutua viikoksi kotiinsa... koulu ja työt vie liikaa aikaa, plaah.

  VastaaPoista
 3. Olipas ihana nähdä talo kokonaisuudessan sisältäkin. Saa kunnon käsityksen. Se on kyllä yhtä upea kuin ulkoakin.
  Tuo makkarin tapetti on ihana. Pinta ikäänkuin elävä. Ja ne paneloinnit on piste iin päälle.
  Huoneessa on jännittävän pysähtyneisyyden tuntu vaikka ei kuitenkaan ole.

  VastaaPoista
 4. Hyvin pysyt teemassa kyllä, ei liian överiä, tykkäilen! Alkaa tässä itsekin tehdä mieli aloittaa tälläinen 'synkempi' nukkekoti :-D

  VastaaPoista
 5. Kiitokset kauniit teille!
  Anonyymi: Siitä vaan repäise ja aloita, takuuvarma tylsyydentappaja ainakin tämmöinen projekti ja siihen on aikaa silloinkin kun ei ole aikaa, heh.. :)

  VastaaPoista
 6. Heipä hei pitkästä aikaa,

  ihana tulla taas katsomaan nukkekotiasi. Se on vaan niin omaperäinen ja tosi tyylikäs :)

  Hienoa, että sulla on inspistä tehdä, ite vielä täällä etsiskelen sitä, toivottavasti löytyy taas pian :)

  VastaaPoista