19. tammikuuta 2010

Viime viikolla stressitaso laski jonkin verran, kun sain päättötyön vihoviimein valmiiksi ja palautettua. Melkein koko viikonloppukin oli poikkeuksellisesti vapaata, ainakin tavallaan. Loppuviikolla poistettu viisaudenhammas särki sen verran kovasti ja koska haavakaan ei meinannut hyytyä, sain istuskella sairaslomalla. Vieläkin vaan särkee, plaah.
Yllättäen eteeni tarjoutunut vapaa-aika piti tietenkin käyttää hyväksi, ja niinpä sain jatkettua vuodenvaihteessa aloitettua kylpyhuonetta. Ei se kuitenkaan valmis ole, ei likimainkaan. Lattian kanssa oli sellaista säätöä, että sain tuhrattua koko päivän melkeinpä siihen. Huoneen lattia oli jo lähtökohtaisesti vino, joten yritin suoristaa sitä parhaani mukaan. Tein uuden lattian paksulle pahville ja koitin tilkitä sen paikalleen niin, että huonekin olisi suorassa. Vielä en ole päässyt tavoitteeseen.


Tuossa nyt kaikesta huolimatta väliaikakatsaus. Lattia on tehty vähän samaan tyyliin kuin takkakin, eli sivelty paksulti pikakittiä pahville ja hammastikulla raaputettu laattojen rajat sekä muut kulumat ja lohkeilemat. Salama söi aika hyvin nuo värit mm. lattiasta, väri on luonnossa selkeästi tummempi. Salama paljastaa näköjään aika paljon muitakin epäsiistejä kohtia, joita ei niin paljaalla silmällä näekään. Ups. Tulispa jo kesä, niin saisi kuvattua ilman tuota kirottua salamaa.

3 kommenttia:

  1. Hieno tuo seinä miten sait sen noin ns kuluneen näköiseksi tai tiedäkkö mitä meinaan?:D ps, mistä ostat pikakittiä ja paljonko löytyy hintaa moiselle?

    VastaaPoista
  2. Suttasin seinän ihan vehnäjauholla siinä vaiheessa kun maali oli vielä hieman kosteaa. :) Kittiä/pikasiloitetta löytynee mistä tahansa rautakaupasta ja sekatavarakaupasta, hinta on yleensä ollut siinä kymmenen euron paikkeilla. Ei mitään hirmu kallista. :)

    VastaaPoista
  3. ovelaa ja kekseliästä käyttää vehnäjauhoja! ihailen ideaalisuuttasi :)

    VastaaPoista