22. joulukuuta 2009

Halusin vain tulla toivottamaan vielä hyvät joulut kaikille, jotka täällä vierailevat ja ehkä tätä blogia seuraavatkin. Nyt on niin, että olen ollut kesästä asti ja sen jälkeen koko syksyn sen verran sairas, että loputkin voimavarat ovat huvenneet olemattomiin. Sanalla (tai parilla) sanoen - olen todella väsynyt. Kaikenlainen mineilykin on jäänyt siten taka-alalle. Olen yrittänyt pääasiassa jaksaa tätä koulun ja työn yhdistelmää ja siinä sitä tekemistä on ollutkin. En osaa sanoa, koska palailen näiden mukavampien asioiden pariin, toivottavasti pian.

(raapustelin tänne joulukortin, ja kun skanneri teki tenän, niin värit + laatu on nyt sitä mitä digikameralla saa... )Saatiin meillekin sitten valkoinen joulu, aika harvinaista täällä länsi-rannikolla. Kai sen jo nyt uskaltaa sanoa ääneen, ettei heti sula pois. :)

4 kommenttia:

 1. Hyvää joulua sinnekkin! Lataile rauhassa akkujasi , ainakin minä jään seuraamaan ihanaa blogiasi, päivitystahdista riippumatta.:)

  VastaaPoista
 2. Hieno kuulla, on tällä blogilla sitten ainakin yksi fani ;)

  VastaaPoista
 3. Löysin sun blogin eilen ja nyt oon lukenu kaikki merkinnät siis aivan älyttömän kiva nukkekoti kerrankin 'erilainen' kun kaikilla on jotain viktoriaanistavaaleanpunaista söpöystä.. :D jään lueskelee:)


  -milla

  VastaaPoista
 4. Ooo... no onneks niitä merkintöjä ei ihan hirveästi viime vuonna kertynyt, muuten olisikin ollut melkoinen luku-urakka. :)

  Muistan kaksi vuotta sitten, että kun ei mistään tuntunut löytyvän synkeämpää nukkekotiblogia, niin päätin perustaa sellaisen sitten itse. Alkuperäinen vuodatuksen blogi on kyllä jo pyyhkäisty bittiavaruuteen jokin aika sitten, ja kirjoittelenkin nyt täällä, harvakseltaan, mutta kumminkin. :)

  VastaaPoista