3. marraskuuta 2009

Yleensä en halua näyttää mitään keskeneräistä, mutta teen tällä kertaa poikkeuksen. Ajattelin, että tässä pihan tekemisessä menee vielä niin kauan aikaa, että tuleva postaus kestäisi taas ikuisuuden tullakseen. Yritän muutenkin nyt päivitellä tätä useammin kuin kerran tai kaksi kuukaudessa. ;)

Kuvanlaatu on taas mitä on. Päivänvaloa ei vaan riitä, ja vaikka suoraan kotiin päästyäni kiiruhdin parvekkeelle kuvailemaan niissä valonrippeissä mitä neljän aikaan oli, ei se auttanut. Tässä mielessä tämä vuodenaika on yksi tylsimmistä, vaikka pidän muuten enemmän sen synkkyydestä kuin kesäauringosta.
Olen siis väsäillyt puita. Tai no tässä tapauksessa se on aika harhaanjohtavaa sanoa "puita", sillä niitä on vasta kaksi. En tiedä helppoa ja nopeaa oikotietä onneen tässä tapauksessa ja näin ollen näidenkin häkkyröiden tekoon on uponnut aikaa tovi jos toinenkin. Voisin kuitenkin sanoa, että olen aika lähellä läpimurtoa. Kolmannen puun kohdalla olisin jo viisaampi. Harmi vain, että materiaali loppui kesken ja aikaiseksi saisi nyt enää vain kitukasvuisen koivun ja tavoitteenihan ovat paljon paljon korkeammalla.

(Suosittelen jälleen kerran klikkaamaan kuvia suuremmiksi)
Tässä yllä on se ensimmäinen puukokeilu. Tarkoituksella siinä ei ole lehtiä. Ei sen puoleen että sellaisia siihen osaisinkaan lisätä... mutta jotenkin minulla on sellainen visio, ettei kukkivat omenapuut oikein sovi Kalmankujan pihaan.

Tässä on taas se toinen versio. Huomattavasti tyytyväisempi olen tähän. Siinä on osana jopa ihan oikea oksa. Oksia voisi olla toki enemmänkin, ehkä sitten siinä seuraavassa olen kärsivällisempi.

Väliaikakatsaus itse pihalle. Jatkopalan maaosuudelle olen oikeastaan vasta liimannut, muuten se on niillä sijoillaan mihin se viime kevään innostuksen jälkeen jäi. Se aitaus pitäisi vielä joskus tässä pykäistä pystyyn. Olisi se vaan eri hienoa saada tämä osuus vihdoin valmiiksi, tämä kun on juuri se asia jota eniten tässä talossa tulee katseltua ja jonka aina ensin näkee.

Ma luulen että kaikki taisi olla tällä erää tässä. :)


edit. kokeilin uutta tekstieditoria ja ehkä kymmennellä julkaisukerralla teksti näytti siltä kuin pitää, helppoa ja kätevää!?

4 kommenttia:

  1. Älyttömän hienot puut mielestäni ja sopivat tyyliin just hyvin! Tuo takka on myös upea!!

    VastaaPoista
  2. Upeat puut ja talon julkisivu on ihan mielettömän hieno!!

    VastaaPoista
  3. Hienoa jos ovat hienot puut jo noinkin, mutta ovat tosiaan vähän vielä vaiheessa noissa kuvissa. :)

    VastaaPoista