21. lokakuuta 2009

Viimein koitti odotettu syysloma. Se on kylläkin jo puolivälissä, ja vasta tänään oli varsinainen oikea vapaapäivä, mutta oli tuossa alkuviikosta kuitenkin sen verran vapaata aikaa, että tekaisin muutaman kirjan taas kirjaston täydennykseksi. Ihan tulosteita nämä ovat, kirjat ja kirjeet, mutta ihan hienoja. (kuva kannattanee klikata suuremmaksi) Kirjat ovat myös oikein luettavaa mallia.
Kokeilin tehdä kaksipuolisesta teipistä pieniä opuksia, kuten olen nähnyt joissakin blogeissa, mutta minusta ne ei vaan ole niin kivoja, kun niitä ei voi sitten availla ja lukeakaan. Muutaman sellaisen kuitenkin annoin jäädä hyllyn täydennykseksi. Näissä selattavissa on kyllä isompi työ, mutta minusta se kannattaa. :)

Seuraavaksi talon kanssa ajattelin ryhtyä jatkamaan ulkokuoren rakentamista loppuun. Vähän ennen muuttoa sain laajennuksen valmiiksi. Pihaakin piti jatkaa vasemmalle koko etuseinän mittaiseksi ja kasvia ja köynnöshärpäkettä laittaa lisää. Se aitakin on yhä vain tekemättä. En tiedä kuinka hyvin se aita tulisi sitten kestämään, Monnilla kun on tapana kiipeillä talon päällä ja sivuilla ja vähän sisälläkin. Tarkoitan tässä siis sitä vain, että onko se sitten ihan turhaa vaivannäköä? :/

5 kommenttia:

 1. Ihania kirjekuoria, aidon näköisiä!! Mistäköhän tuollaisia voi tulostella?
  Ihailin myös tuota edellisessä postauksessa näyttämääsi kaappia, WAU!!! Ihan mielettömän hieno!!

  VastaaPoista
 2. Googlen kuvahaun kautta etsin omiani, hakusanoina vintage letter tai envelope. Pienentää vaan sopivaan kokoon ja tulostaa valmiiksi teellä värjätylle paperille. Helppoa, nopeaa ja kiva lisä taloon. :)

  VastaaPoista
 3. Siis aivan ihania! Kiitos myös vinkistä, näitä on pakko saada!

  VastaaPoista
 4. Sinulle on tunnustus blogissani.

  Vähänkö kähee tuo edellisen postauksen kiinakaappi! Ihana :).

  VastaaPoista
 5. Anneve, Krizze: Kiva kuulla! :)

  VastaaPoista