4. lokakuuta 2009

Tässä pari päivää olen ollut sairauslomalla ja eilen sain vihdoin valmiiksi yhden pienen projektin. Ajattelin, että Kalmankujallekin sopisi hyvin kiinalainen kaappi, sehän voisi olla vaikka tuotu ulkomaanmatkoilta tai perintönä saatu kapistus. Minusta ne on todella kauniita ja huolisin omaankin kotiin oikean kokoisena, mutta ovat myös aika kalliita sekä mini-kokoisena että normaali koossakin. Kokeilin sitten miten onnistuisi tehdä itse tuollainen kaappi ja alla onkin nähtävissä kokeilun lopputulos. Kyllä se asiansa ajaa, eikä maksanut senttiäkään.
Materiaalina käytin pahvia ja bambulastua. Käyttämäni pahvi oli sen verran ohkaista, että jouduin liimaamaan sitä kerroksen useamman päällekkäin, jotta kaapista tulisi tukevampi. Maalasin ovet akryyliväreillä vapaalla kädellä sen kummemmin suunnittelematta. Maalaukset eivät siis ole kovin symmetriset, mutta ihan riittävästi. Nyt jos aloittaisin tuon jutun alusta, niin maalaisin oviin lohikäärmeitä. Keksin sen vain liian myöhään, vaikka toki noidenkin päälle voi vielä maalata. Aika tyytyväinen olen myös tuohon lukkoon. :)Sisäpuoli on aikas kivan kiinanpunainen. Hyllyjen reunat sipaisin kultamaalilla, mutta se ei ehkä tästä kuvasta välity.

Että tämmöinen projekti täällä!


Tähän loppuun ajattelin laittaa hyvin havainnollistavan kuvan tästä minun vauvasta, joka ei enää niin vauva olekaan, huomasin sen tässä eräänä päivänä. Vai mitä voi tuumata tästä kuvaparista, samalla tuolilla istutaan:Vasemmalla on siis Monni 3kk ja oikealla 9 kuukautta myöhemmin. En ihan onnistunut nappaamaan jälkimmäistä kuvaa niin, että kissa istuisi aivan suorassa ja ryhdikkäästi, mutta näkee tästä kuitenkin että kyllä se vaan on varttunut ihan huomaamatta. Painoakin on mukavat 5,5 kiloa, enkä näkisi että siinä on yhtään ylimääräistä. Taitaa tästäkin tulla ihan kivankokoinen möhkäle kuten kaveristaankin, kasvukausi kun jatkuu vielä jonkin aikaa. :)

4 kommenttia:

 1. Huisin hyvän näköinen! Ottaisin tuon omaan nukkikseeni kahteenkin eri huoneeseen :-)

  VastaaPoista
 2. kaappi on tosi hieno! ite en hallitse tuota maalaamista ollenkaan :D kuvaa vaan kehiin kun on laitettu huoneeseen

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla kommenttia, itsekin kyllä tykkään että tuli ihan kiva tuosta kaapista. :)

  VastaaPoista
 4. Tosi hyvän näköinen kaappi :) Ja muutenkin nukketalosi vaikuttaa tosi kivalta, erilainen kuin muilla :)

  VastaaPoista