23. toukokuuta 2009

Hei, taas kerran minulla ei oo kerrassaan mittään erityistä kerrottavaa. Mitään en oo tehny... paitsi lukenut hulluna tentteihin, joita on siunaantunut tähän keväälle ihan kohtuullinen määrä. Odotan kuola suunpielistä valuen kesäkuuta, kun koulu loppuu hetkeksi. Silloin ehtii taas askarrella! :) Varsinainen kesäloma alkaa vasta kesäkuun viimeisenä päivänä, joten siihen on vielä tovi aikaa, mutta melkein lomaa on sekin, että voi käydä pelkästään töissä.

Nyt voisin ainakin vastata Lupescun perheeltä tulleeseen haasteeseen:
"Valitse kolme vastausta jokaiseen kohtaan. Kun olet täyttänyt tämän, voit haastaa kolme muuta bloggaajaa."
Tämä juttu tuli nyt kyllä ihan oikeaan osoitteeseen, elokuvat ovat mielestäni ihan parasta viihdettä, katsoi niitä sitten kotonaan tai oikein leffateatterissa. Jälkimmäistä vaihtoehtoa tulee käytettyä harvemmin, on niin harmillisen kallista lystiä. Yhden leffalipun hinnalla (meilläpäin 9e/lippu) ostaa melkein elokuvan kuin elokuvan dvd:llä, jos malttaa hieman odottaa ja olla kärsivällinen. Tosin mikään ei silti voita sitä lumoa, joka teatterissa on. Mutta asiaan...

1. Tunnelmaltaan vahvimmat näkemäsi elokuvat?


Vuosi nuoruudestani - Siitä on jo aikaa, kun näin tämän elokuvan, mutta se on jättänyt lähtemättömän vaikutuksen. Olen kamppaillut omien masennusteni kanssa niin tuskallisen kauan, että se tuntuu hipovan hulluutta, joten tunnen jollain lailla yhteenkuuluvuutta elokuvan henkilöiden kanssa.
Tulikärpästen hauta - Piirrosanimaatio, joka saa vedet silmiin. Surullinen, mutta jollain tavalla silti toiveikas loppu.
Henkien kätkemä - Ei niinkään järkyttävä, vaan hyvällä tavalla vaikuttava teos, jonka olen katsonut noin 30 kertaa. Haluan palata sen pariin aina uudestaan ja uudestaan, koska aina sama hyvänolon tunne valtaa minut heti ensimmäisten kuvien jälkeen. Oih..

2. Mikä elokuvahahmo haluaisit olla, edes hetken?

Surkeiden sattumusten sarjan Kreivi Olaf, koska se asuu niin hienossa talossa!
Amelie, koska se on niin söötin näköinen ja asuu myös ihanassa asunnossa. :)
Forrest Gump, koska hän jos kuka osoittaa, että elämässä voi pärjätä olematta nerouden huippu.

3. Minkä elokuvan olisit jättänyt katsomatta, jos olisit tiennyt paremmin?

Lähes kaikki kauhuelokuvat voidaan lisätä tähän. Mielikuvitus laukkaa aina liian vinhasti sellaisen katsomisen jälkeen. Inhoan sitä tunnetta, kun ei uskalla yöllä raottaa yhtään peittoa päältään, saati sitten käydä vessassa, koska joku varmasti tulee sängyn alta ja nappaa nilkasta kiinni.

Unelmieni sielunmessu, koska järkytyin nuorempana ihan liikaa sen yhdestä kohtauksesta, jonka vahingossa näin.
Pelkoa ja inhoa Las Vegasissa, koska elokuvan tekijät olivat ilmeisesti niin pöllyssä filmatessaan, että se saa huonon olon katsojallekin. Ja vielä muka komedia..?

Siinä niitä...


Ostin kodin piristykseksi tuollaisen ruukussa kasvavan auringonkukan, mutta lehdet ovat saaneet viikon aikana oudon näköisiä muotoja. Kyseessä ovat kuitenkin vähän isommat tuholaiset, sillä nämä kotini pikkuleijonat ovat ahkeraan maistelleet lehtiä, vaikka niillä omakin heinäpurkki olisi, jota on oikein lupakin syödä. Kyllä minä tämän tiesin, mutta olin taas toiveikas. Ehkä ne kattiset vielä kyllästyisi tähän, ennenkuin on jäljellä pelkkä varsi...

1 kommentti:

  1. Heh, minä meinasin myös laittaa tuohon kolmoskohtaan Unelmien Sielunmessun, yksi kaikkien aikojen ikävystyttävimpiä elokuvia jonka olen nähnyt;Tasapaksua, ennalta-arvattavaa narkkariörvellystä. Ei jaksa kattoo..
    Btw; Tuo sinun auringonkukka on hemaiseva :)

    VastaaPoista