27. elokuuta 2011

Olipa kivaa. Harmi että seinätila loppui jo kesken. Kalmankujan torni sai ylleen sanomalehtikääreen. Lehdet ovat tulosteita, jotka on sotkettu huolellisesti musteella. Nips naps kuvat irti ja seiniin kiinni vesiliima-seoksella. Nopeaa, helppoa ja hauskaa. Sopii ihmisille, joille tekemisen ilo on millintarkkaa työskentelyä tärkeämpää. Lopputulos ei kaikkien silmää ehkä miellytä, mutta minä olen tyytyväinen. Kimmoke muutokselle tuli siitä, että tummia seiniä vasten olevat tummat huonekalut ja tavarat eivät oikein näkyneet hämärässä huoneessa. Kuvaaminen oli vielä mahdottomampaa.

Loppusilaus on vielä kesken, joka tarkoittaa lähinnä listojoen laittoa ja paikkamaalausta. Pitäisi varovasti koittaa puhkoa tuo ikkunakin auki, joka alimassa kuvassa on tapetoitu päälle. Näissä jutuissa olen yleensä aivan onneton. Hirvittää, mitä tällä kertaa saan pilattua.

Short translation:
This tower was a little too dark, so I decided to hang wallpaper on it again. Wallpapers are prints wich I have dyed with inks. Then I cut them into pieces and glue on wall. Quick, easy and fun. And very useful way to do for people who don't have too much patience (like I do...). ;)


9 kommenttia:

 1. Aivan ihanat seinät! Sopii mahdottoman hyvin <3

  VastaaPoista
 2. Aivan mielettömän hieno tila! Seinät ovat ihan mahtavat ja nuo kalusteet ja kuluneen oloinen puu sopivat just. Jee!

  Hanna

  VastaaPoista
 3. Tosi hyvä idea ja toteutus on onnistunut kaikin puolin. Huoneesta tuli mahtava!

  VastaaPoista
 4. Loistava idea ja hieno toteutus! Upealta näyttää.

  VastaaPoista
 5. nyt näyttää tosihyvältä. ja mie tykkääntosta aksikerroksisestakirjahyllystä.

  VastaaPoista
 6. Hi Tiina,your work is amazing and so original and diferent,I love it! Miniregards from sunny Spain,Sonia.

  VastaaPoista
 7. Thank you for your comment Sonia! :)

  VastaaPoista