21. elokuuta 2011

Alkoi tuntua sopivalta hetkeltä palata blogin ääreen ja tässä ollaan. Kesän aikana kurkistelin ahkeraan muiden blogeja ja sormet syyhyten halusin pitkästä aikaa tehdä jotakinpientä itsekin. Niin se kuitenkin on minulla, kuten on monella muullakin, että työ haittaa harrastuksia. Tänä viikonloppuna kuitenkin tomerasti päätin, että sitä aikaa täytyy löytyä ja vietinkin eilen antoisan koti-illan mielipuuhissani.

 

 Taannoin tein mielestäni mainion oivalluksen, että leimasinmusteita voi hyvin käyttää myös mini-juttujen vanhentamiseen. Mustevalikoimani ei ole järin suuri, mutta nämä alla olevat olen todennut erinomaisen hyviksi. Tavalliset meikkisienet soveltuvat hienosti värin tuputtamiseen. Distress Ink-musteet ovat vesiliukoisia, joten märällä siveltimellä saa hienoja laveerauksia ja vanhojen paperien tuntua tehtyä ihan silmänräpäyksessä. Ei enää suttuisia akryylejä tai teen kanssa läträämista, hurraa!Hullu ajatukseni on palata jälleen Kalmankujan torniin. Haluan tapetoida seinät vanhoilla sanomalehdillä. Ensimmäisessä kuvassa on siitä pieniä viitteitä. Saa nähdä mitä siitä tulee.

Short translation

Somehow I started to feel that I need to get back on my blog so here I am. Whole last summer I read your lovely blogs, feeling at the same time some kind of restless on my fingers. Yesterday night I decided to finally sit down and start to do something tiny. Some time ago I noticed that inks are very easy way to make papers look older. Particularly fine inks are suitable for mini-works. No more messy acrylic paints or splashing with old tea, hooray!

5 kommenttia:

 1. Aivan ihania kasvitauluja! Olisitko kiinnostunut vaihtamaan muutaman taulun kanssani?

  VastaaPoista
 2. Mikäs siinä, mitä tarjoaisit vaihdossa? :)

  VastaaPoista
 3. Ooo, ihanaa! Noihin inkkeihinhän täytyy joskus tutustua. Tiedätkö, mullekin tulee pieni pätkä lehtiseinää nukkekodin ullakolle. Hassua miten samoja ideoita syntyy siellä ja täällä. Mulle ajatus tuli huussin seinän vanhoista lehdistä...

  t.Hanna

  VastaaPoista
 4. Ruokia löytyy jonkinverran, tauluja ja tossuja (viimeisimmässä postauksessa). Näitä ajattelin et vois olla sellaisia, että sopivat Kalmankujan tyyliin. Kaikkea muutakin toki löytyy kunhan penkoo varastoja... :) Mutta laitahan s-postia, sini.suni @ luukku.com (poista välit)

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa hyvältä, ihania juttuja oot saanu aikaseksi <33

  VastaaPoista