9. helmikuuta 2011

Lisääntynyt vapaa-aika (ts. työt loppuivat) on poikinut vihdoin uutta näytettävää minirintamallakin. Kalmankujalle rykäisin loppujen lopuksi yhtenä iltana koko pihaa reunustavan aidan, johon sain myös kytkettyä viime vuoden puolella tekemäni portin. Jee! Piha on varsinainen sekamelska, johon pitäisi pureutua jossakin vaiheessa. Kuistilta puuttuu kattokin... 

Nyt on vain niin, että kaipasin välillä jotakin toisentyylistä tekemistä ja siksipä aloinkin toteuttaa pitkäaikaista haavettani. Siitä alustavia kuvia hieman alempana.


Kyseessä on tällainen roombox-tyyppinen, yhden huoneen mini-projekti. Sisälle on aikomus rakentua kahvila/pikaruokala, johon havittelen 50-luvun american diner-henkeä. Esikuvia ei ollut vaikea löytää, enemmän ongelmaksi tulee se, miten toteuttaa kaikki osaset...


Tällä hetkellä valmiina on vasta lattia ja tuo ylläoleva seinä. Lattia on kittiä/tasoitetta, johon raapustelin lattialaatat ja sen jälkeen maalasin ruudut akryyleillä joka toisen mustalla ja joka toisen valkoisella. Tarkoituksella lattiassa on lohkeamia ja kulumaa, koska ajattelin sen tuovan sopivan rähjäistä tunnelmaa. (tai no jos rehellisiä ollaan, niin en vain osaa tehdä siistiä ja kiiltävää jälkeä)

Seinään tein pahvikaakelit, alaosa on pahvia ja listat grillitikkua. Noiden pikkuruisten kaakeleiden asettelussa pinsetit osoittautuivat korvaamattomiksi apulaisiksi.


Toivottavasti teille lukijoille ei ole kovin suuri pettymys tämmöinen tyylisuunnan vaihdos. :)

Translation:
Lately I have done fences all over the yard. I'm kind of bored to my old dollhouse so I started to do new project. It's roombox where i'm going to build 50's american diner-style fastfood place. This is my longtime dream and I think now is right time to do it. :) Otherwise, welcome to the new followers!

4 kommenttia:

 1. Aivan mahtavaa! Eikä tyylimuutos haittaa lainkaan, tosi kiva vaan tollaset erilliset pikkuprojektit.. varsinkin kun aihe on vielä ainakin tälle lukijalle mieleinen :)

  VastaaPoista
 2. Diner kuulostaa huipulta aiheelta, mielenkiintoista seurata miten se edistyy :)

  VastaaPoista
 3. An interesting project to start the new year bit I love your old project too.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kannustuksesta! Thank you, Janice! :)

  VastaaPoista