27. helmikuuta 2011

Tämän päivän aurinkoinen ja lämmin ilma lupailee kevättä, jes! Kyllästyin talveen jo joulun jälkeen, joten on hurjan energinen olo heti kun aurinko hiukankin pilvenraosta pilkahtaa. Vaikken nyt käy töissäkään, tuntuu ettei vuorokauden tunnit riitä siltikään kaikkeen mitä haluaisi tehdä. Koko helmikuun olen lusmuillut ja kehtaan myöntää että se on ollut aivan mahtavaa! Viimeksi lomailin kuukauden kesällä 2008, siksikin on tuntunut luksukselta elellä luontaisten unirytmien mukaan ja tehdä asioita kellosta riippumatta.

Yeah, mutta sitten varsinaiseen päivän aiheeseen. Kahvilaan näpersin tuommoiset upeat laitteet  (alempi kuva), nappulat puuttuu vielä, koska mietin vielä miten teen ne. Suttasin myös vähän kaikkea leimasinmusteilla, ja kun niillä alkaa tupputtelemaan niin on vaikea lopettaa. Veikkaan ettei terveystarkastaja päästäisi nuhteetta tätä keittiötä, mutta pakkohan vähän on patinaa olla, onhan?


Vasemmalla parila pihvien ja pekonien käristämiseen (huomatkaa rasvakouru alla!) ja oikealla rasvakeitin. Rasvakeittimessä ei ole vielä koria, ainoastaan hämäykseksi kahva. :D Mallia otin entisen työpaikan laitteesta, niin hyvin kuin ulkoa muistin. Tästä kuvasta ei hyvin näy, mutta parilan jalat on itseasiassa insuliinipiikin muovisuojuksia, jotka pätkäisin sopivan mittaisiksi. Ovat kyllä käteviä pikkuosia, ja niitä siskolta kertyykin mielimäärin.


Olen harkinnut hankkivani scenic water-vesiainetta, kun monessa blogissa on näkynyt kuinka upeita juttuja sillä saa aikaan... sen avulla onnistuisi varmaan taikoa öljytkin tuohon keittimeen.

3 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää! Näpertelyt ja banneri siis xD Vaikka tykkäsin kyllä alkuperäisestä edelleen eniten.. tai en tiedä oliko se alkuperäinen, mutta se missä oli piirretty Kalmankujan talo

    VastaaPoista
  2. Heiiii, tuo on aivan mahtava! Tästä(kin) tulee upea.

    VastaaPoista