12. syyskuuta 2010

Ihan hävettää, miten olenkaan laiminlyönyt tätä blogia. Ei siihen sen kummempaa syytä ole, ei vain jaksa istua tietokoneella enää vapaa-aikana. kun on koneen äärellä viettänyt ensin koko työpäivän... Myös migreeni on vaivannut ikävästi, kun se ei millään saata loppua.

Muissa nukkekodeissa on viime aikoina näkynyt jos jonkinlaista kasvihuonetta, joten kaavailin sellaista Kalmankujallekin. Kun tämmöinen kaupassa sitten käveli vastaan, niin se oli sitä myöten selvä. Kasvihuonehan Kalmankujalle tehdään.

Little transaltion: this will be a little greenhouse for my Kalmankuja... once I get started to fix it. :)Katto on kätevästi pienillä ruuveilla kiinni, joten sen saa ilman väkivaltaa irti. Takalasin myös ajattelin ottaa pois. Saa nähdä mitä tästä syntyy. Tavoite on saada se sulautumaan taloon niin, että se näyttäisi olleen siinä aina. Kuten tähänkin asti näissä lisäosissa olen tehnyt. :) Tornissa ei ole suurempaa edistystä tapahtunut, etuseinä puuttuu vieläkin. Mietin vielä saranointia ja muita ongelmia...
Poissaollessani Wednesday muisti minua tunnustuksella, kiitos kiitos kiitos!

Edit: Laitan tämän tunnustuksen Kissapiialle, uudenuutukaisen nukkekotiblogin kirjoittajalle. Käykää kurkkaamassa. :)4 kommenttia:

 1. Sulla on tosi ihania juttuja täällä! Tuo talo näyttää aivan mielettömältä! Mä itse olen ihan aloittelija näissä nukkekotijutuissa, ja kateellisena seuraan toisten blogeja, joissa on jo vaikka mitä kaikkea hienoa. Oma kärsivällisyys ei vaan meinaa riittää. Tai aika. Tsemppiä blogin kirjoitteluun, on kiva seurailla mitä saat aikaan!

  VastaaPoista
 2. Voi apua, tunnustus! Ihka eka! KIITOS, kiitos, kiitos!

  VastaaPoista
 3. Uteliaana kyselen, mistä ostit tuon ihanan lyhdyn?

  VastaaPoista
 4. Porin Tokmannilta. Tuota pienempää mallia ei ollut jäljellä kuin tuo yksi kappale, mutta suurempaa versiota jäi vielä hyllylle. Mielestäni sekin soveltuisi minitöihin. :)

  VastaaPoista