8. kesäkuuta 2010

Jipii, sain uuden työpaikan loppuvuodeksi. Olin samaisessa paikassa ensin keväällä kaksi kuukautta työharjoittelussa, sitten 2 viikkoa entisessä työpaikassani ja nyt viime viikolla alkoi elämässä kokonaan uusi jakso. Vihdoin työtä jota on kiva tehdä. Toivottavasti pestiä pystytään jatkamaan ensi vuonnakin, mutta joka tapauksessa seuraavasta seitsemästä kuukaudesta aion ottaa kaiken ilon irti. Nyt on parempi elää tässä hetkessä, kuin murehtia ensi vuotta. Tuntuu hienolta kun rahaa on käytettävissä enemmän niin elämiseen kuin mini-tarpeistoonkin.

Pidän ilmeisen paljon pihatöistä, sillä päätin todellakin repiä Kalmankujan etupihan irti. Leikkasin ohuesta lastulevystä uuden ja isomman palasen sitä varten. Varmaankin tulen keskittymään hetken aikaa nyt siihen. Aloitin päällystämällä levyn mullalla, ja käytin tosiaan ihan oikeaa multaa. Mikään ei voisi olla autenttisempi ratkaisu. Päälle tulee jonkinlaista ruohikkoa, kunhan keksin miten.
Lisäksi etuosan kaksi ns. muotoonleikattua (hehe, hiukan liioiteltu ilmaisu ehkä!) ikkunaa saivat kyytiä, koska ne pistivät ikävästi silmään joka kerta kun taloon päin katsoin. Yritän kehitellä jotakin siistimpää ratkaisua niihin.5 kommenttia:

 1. Actually at this moment I work with the garden so the images don't tell the whole truth. But I can say that there will look very bleak and dead.

  VastaaPoista
 2. Onnea uudesta työpaikasta! Pihatöitä seurailen innolla... :)

  VastaaPoista
 3. Oikein paljon onnea työpaikan johdosta! se ei todellakaan ole mikään itsestään selvyys.
  Voi, piha oli ihana, mutta ei voi kuin jännityksellä jäädä odottamaan millaisena sinä sen nyt näet :-)

  VastaaPoista
 4. Kiitos, työnsaanti (ainakaan mieleisen) ei tosiaan helppoa nykyisin, varsinkin näin nuorella. :|

  VastaaPoista