8. helmikuuta 2009

Näyttää siltä, että vihdoin alkaa nämä bloggerin salat aueta minullekin. Ei ihan vuotta ehtinyt kulua siitä, kun rekisteröin itselleni tämän osoitteen tarkoituksenani siirtää bloggaaminen tänne. Vasta joitakin viikkoja sitten todella tulin perehtyneeksi tähän ja näpersin jonkinlaisen ulkoasun. Ei ollut ihan helppoa laittaa kaikkia noita "laatikoita" sivupalkkiin, mutta ainakin testailtuani niitä ne toimivat. Tässä postauksessa ei oikeastaan ole muuta asiaa kuin että tässä tämä on. Laitan kokeeksi myös yhden kuvan, nähdäkseni miltä se sitten näyttää valmiissa postauksessa.5 kommenttia:

 1. Wau, kivalta näyttää tämä uusi osoite. Tuo taiteilemasi kuva Kalmankujasta tuolla ylhäällä on upia! :)

  VastaaPoista
 2. Upeat sivut!!! Tykkään myös tuosta yläosan kuvasta!
  Minullakin ollut bloggeri iät ja ajat, mutta en kyllä osaa muutella pohjaa :( ehkä vielä opin :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kiitos! Meni kyllä hetki tosiaan tässä pohjan tekemisessä koska se poikkesi hiukan vuodatuksen systeemeistä, mutta muuten tuntuu että oli ihan hyvä päätös muuttaa tänne. :)Ainoa ongelma tässä on vielä se, että fonttikoko on jostain syystä tosi pieni, vaikka asetuksena on "normal"??
  Banneri on ihan tätä varten tehty, koska ei muuten löytynyt sopivaa kuvaa, ainakaan sellaista mihin olisi oikeudet. :)

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa "tälle puolelle" myös mun puolestani :) Mulla meni käämi tuolla vuodatuksen uudistusten kanssa, joten sanoin heipat sille ja "asustan" vaan täällä tätä nykyä.
  Hyvältä näyttää blogi-ilmeesi :)

  VastaaPoista