19. syyskuuta 2016

Kalmankujalla on eletty hiljaiseloa, eikä suurempia remontteja ole tehty kesän aikana. Tässä on kuitenkin ennennäkemätöntä materiaalia keittiön puolelta muutama kuvan verran.

Pesuallas on itsekovettuvaa askartelumassaa, taso on balsa-puuta. Metalliosat ostin valmiina, niiden valmistukseen itse en uskaltanut lähteä. :) Alkuperäinen väri niissä oli kromi, mutta tuputtelin pinnat alkoholimusteella sopivamman värisiksi. Seinähyllyt ja laatikosto on niinikään tehty balsa-puuta käyttäen. Kaakelit pesualtaan takana maalasin peitevärein ja lakkasin lopuksi pinnan.Talvella harjoittelin kuparilangan juottamista, joka osoittautuikin huomattavasti helpommaksi kuin teräslangan juottaminen. Teräslankaa käytin näissä pienissä kierreportaissa, jotka tulevat makuuhuoneeseen. Kaikki muut esineet ovat kuparilankaa.
 2 kommenttia:

  1. Iik, en kestä! Täydellinen! Kaikki. Niin kuin nuo kaakelit ja seinästä tulevat 2 hanaa ja pinttynyt allas ♥ Huippua! Tästä inspaantuu vähän liikaakin - mulla pitäis olla tiukka työpäivä, mutta nukkekot alkoi vetää puoleensa.

    VastaaPoista
  2. Your house has a brooding quality to it and is dark and mysterious which I find Fascinating!
    The sink is Perfect for this kitchen and ties in so well with the tiled, recessed stove. I am enjoying the water overflow in the sink and the way in which you have aged it and given the sink visual weight. Well done with the kitchen interior as well as the bed, stairs, and other metal accessories- they ALL look Wonderful!

    elizabeth

    VastaaPoista