20. toukokuuta 2010

Nyt seuraa lupaamani postaus kasveista. Lupescu Familyn innoittamana tein keväällä joitakin kasveja ja tässä niitä "parhaimpia" viritelmiä...

Kasveissa käytin lähinnä kuivattuja kasvinosia viime kesältä ja multaa. Ruukut tein itse terracotta massasta. :) Alapuolella oleva kukka on kuitenkin muista poikkeava, tuollainen perinteinen maalarinteippi-rautalanka-kasvi.



Näitä on ihan uskomattoman kiva tehdä. Mukavaa näpräilyä, vaikka varisevia pieniä osasia liian suurilla sormilla onkin välillä hankala saada tottelemaan.

Nyt on tuota pihamaata muutenkin tullut muokattua eniten. Harkitsen jopa vanhan "etupihan" repimistä irti ja kaiken aloittamista alusta, jotta tilaa saisi enemmän kaikelle kasvustolle. Häiritsee myös sen kippuraisuus, alusta kun on pahvia. Tällaista kuitenkin tällä kertaa. :)

13. toukokuuta 2010

Ja näin katkesi pitkä hiljaisuus. Onpa ollut touhukas kevät kaikkiaan. Minijuttuja en ole ihan kauhean paljon ehtinyt väkrätä ja viime viikot olen enemmän puuhannut 1:1 parvekkeen kanssa. Kun vielä huomenna jaksaisin raahautua töihin, niin saan huilata kokonaisen viikon. Lähinnä puutarhajuttuja on tullut tehtyä myös minikoossa, ja niistä voisin kirjoittaa tulevalla viikolla.

Ihme kyllä kumpikaan linssilude ei päässyt parvekekuvaan, olivat sen verran uneliaita. :)

Tällä hetkellä jännittää myös aivan äärettömän paljon, sillä ihan näinä päivinä selviää pääsenkö loppuvuodeksi oikein oman alan töihin. Se olis kyllä hienoa se... toivotaan parasta.

Ai niin!

Lilith the undying-blogista minua muistettiin jo hyvän aikaa sitten tällä:


Kiitos siitä!